X

Величезний кросовер Volkswagen пішов у продаж

Старт продаж уже объявлен, а первые автомобили передадут покупателям 24 июня

Про початок прийому попередніх замовлень на найбільший кросовер Volkswagen Talagon стало відомо наприкінці травня. Однак детальну інформацію про комплектації і ціни прес-служба виробника опублікувала тільки зараз.

Новий кросовер Фольксваген Талагон пропонується в шести варіантах виконання з двома моторами на вибір. Розміри новинки вражають: 5152 мм в довжину, 2002 м в ширину і 1795 мм у висоту. Розмір колісної бази — 2980 мм.

Зовні автомобіль цілком пізнаваний і відповідає стилістиці німецького бренду. Велика фальшрадіаторна решітка нового VW Talagon стилістично є продовженням головної оптики. На кормі — об’єднані в один блок задні ліхтарі.

У салоні — стильне оформлення, цифрова панель приладів і сенсорний екран системи мультимедіа.

У рух найбільший кросовер Volkswagen приводить 2,0-літровий TSI, що видає 186-220 к.с. залежно від форсування або 2,5-літровий V6 потужністю 299 к. с. Обидва мотори працюють в парі з роботизованою коробкою передач. Привід може бути як переднім, так і повним.

У списку оснащення Таррагона значаться інтелектуальний круїз-контроль, камери кругового огляду і система запобігання зіткненням.

Читайте також:
Дешевый кроссовер Volkswagen почти полностью рассекречен до дебюта

На китайському ринку охочим купити Volkswagen Talagon 2022 модельного року доведеться викласти за новинку від 46 700 до 62 250 доларів, що доволі немало для КНР. Перші клієнтські автомобілі доставлять 24 червня. Про плани виробника пропонувати новинку на інших ринках поки що нічого невідомо.