X

Замовлення на нову Škoda Octavia A8 відкрито

Škoda Octavia A8 2025 модельного року можна замовити зі знижкою до 85 000 грн у період з 1 червня до 31 липня 2024 року

Компанія Єврокар, офіційний дистриб’ютор автомобілів Škoda, оголошує про початок замовлень на бестселер бренду – Škoda Octavia останнього покоління. До кінця липня автомобіль можна замовити з приємною знижкою – до 85 000 грн.

Остання версія Octavia може похвалитися оновленим сучасним екстер’єром, який пропонує більш витончений і динамічний вигляд. З додаванням світлодіодних матричних фар другого покоління, він поєднує функціональність зі стилем. Інтерʼєр містить екологічно чисті компоненти: перероблені тканини та екологічно оброблена шкіра.

Що стосується технологій, інформаційно-мультимедійна система Octavia тепер має стандартний 10-дюймовий дисплей. Крім того, автомобіль оснащено низкою передових систем допомоги, зокрема системою запобігання зіткненням Collision Avoidance Assist, системою допомоги при поворотах Turn Assist і системою попередження при виході з автомобіля Exit Warning, що ще більше підвищує безпеку та зручність для всіх пасажирів.

Крім того, Octavia має функцію Remove Access (послуга дистанційного доступу), що дозволяє використовувати додаткові функції вашого автомобіля за допомогою смартфона та застосунків Škoda Connect: в незнайомому місті ви легко зможете знайти свій припаркований автомобіль. А завдяки системі Park Assist, паркування тепер буде легким, адже система самостійно направляє машину в перпендикулярні місця для паркування, водію залишається лише контролювати швидкість маневру.

Сучасна Škoda Octavia була опорою чеського виробника автомобілів з моменту початку виробництва 28 років тому, у 1996 році. На сьогодні її чотири покоління залучили понад сім мільйонів клієнтів на більш ніж 60 ринках завдяки своїй місткості та найсучаснішим технологіям, винятковому рівню безпеки та співвідношенню ціни та якості. Octavia також високо оцінюється міжнародними ЗМІ. Наприклад, четверте покоління стало фіналістом Європейського автомобіля року у 2021 році та виграло нагороду читачів «Найкращі автомобілі» за найкращий імпортний автомобіль 2024 року, організовану німецьким автомобільним журналом «auto motor und sport».

Крім того, в Україні Octavia є беззаперечним лідером у своєму класі протягом останніх 10 років. Торік доля ринку склала 46,9%, а за перші три місяці 2024 року – 63,5%.