X

Виннитчанин проявил шпионские хитрости при сдаче экзамена на водительское удостоверение

В сервисном центре МВД Винницы произошла неординарная история. Парень решил не учить теорию для сдачи экзамена на права, а воспользоваться современными технологиями. Однако аферу быстро раскрыли.

Виннитчанин прикрепил к телу микрокамеру, микрофон и павербанк, а в ухо вставил микронаушник. Эти устройства должны были помочь ему отвечать на экзаменационные вопросы. Но из-за высокой активности горе-кандидат в водители привлек внимание администратора.

Розстебнувши кофту хлопця, співробітник сервісного центру побачив арсенал гаджетів та зрозумів, що відбувається. Він усунув його від складання теоретичного іспиту та викликав правоохоронців. Тепер замість того, щоб складати практичну частину іспиту, він пояснюватиметься з представниками відомства про зроблене.

Читайте также:
МВД предупреждает об очередном фейке

«Молодик намагався використовувати хитромудрі пристрої для складання теорії, прикріпивши до тіла мікрокамеру, мікрофон та павербанк, а у вухо – мікронавушник. Афера не вдалася. І тепер хлопець готує пояснення для правоохоронців, а не готується до практичного іспиту», – йдеться у повідомленні.