X

Темні часи в Шарлотті: як без світла впорались пілоти DAU

Нічна “Шарлотта”, що може бути краще але на жаль, через відключення світла, багато пілотів не змогли прийняти участь у 2-му етапі. Тим не менш було вирішено все ж таки провести її і це здається було правильне рішення, принаймі с точки зору глядача етап був яскравий на події. Дякуємо за це нашим військовим і енергетикам, ви найкращі!

Етап ЗОНА51 Stage Charlotte пройшов у минулу суботу і проводився за підтримки ігрового партнера, найбільшого магазина для кіберспорту ЗОНА51.

В першій гонці команда RLR, в складі Ілля Ракітін та Дмитро Заложніков, зайняли 1 і 2 місця, вони впевнено проїхали всю гонку від початку до кінця. А от за 3 місце на подіуму розгорілась справжня битва між Владиславом Міхно та командою з Південної Африки, Янерманом Пруісом і Камероном Де Бастосом. Владислав все ж таки втратив місце на подіуму, пропустивши Янермана, а от Камерона він таки стримав, посівши 4 місце. Також боротьба розгорілась між пілотами за 6 місце між Євгеном Афанасьєвим та Сергієм Буцевим. Сергій, втративши на початку багато позицій, наздогнав Євгена за пару кіл але Євген всю подальшу частину гонки захищав свою позицію і таки втримав її.

В другій гонці, через реверс стартової решітки, було ще більше боротьби. Переможцем у другій гонці став Євген Афанасьєв, який впевнено і швидко проїхав від початку до кінця на одинці. Дві, лідируючи в Серії, команди боролись між собою і на цей раз команда Team Heaped Together з ПАР перемогла, зайнявши більш високі позиції ніж команда RLR і втримали першу позицію в командному заліку. Боротьба на фініші між ними стало прикрасою всього вікенду, подивіться коротенький ролик як це було.

Рекомендуємо передивитись обидві гонки, які транслювались наживо на нашому ютуб каналі і підписуйтесь, ще буде багато цікавого.

Особистий залік продовжує очолювати з великим відривом Ілля Ракітін і перед останнім Етапом Серії топ 3 виглядає так:

Illia Rakitin 504

Serhii Butsev 397

Vladyslav Mikhno 391

Командний залік зберігає інтригу і топ 3 виглядає так:

“Team Heaped Together” 790

“2P-Race” 605

“Laughing Gas Racers” 456

Підписуйтесь на наш ютуб канал, та інші соціальні мережі і ви завжди будете в курсі подій:

діскорд-канал КЦА ФАУ

youtube КЦА ФАУ

телеграм канал КЦА ФАУ

фейсбук сторінка КЦА ФАУ

інстаграм КЦА ФАУ

twitch.tv КЦА ФАУ

Генеральний партнер 5 Етапу інтернет-магазин Зона51

Ігрові партнери: 

Hator

Зона51 – Магазин все для кіберспорту

Інформаційні партнери:

AUTO.RIA

АВТОРАДІО

RadioClub

Gameinside

Автобазар

Автоцентр

Перший автомобільний. Автоспорт

АвтоСвіт

StarterMedia

AutoExpert