X

В «ВіДі АвтоСіті» стартує конкурс «Поділись своїм авточислом – виграй iPad!»

9 серпня 2012 року в рамках акції «Спекотне літо в «ВіДі АвтоСіті» стартує конкурс для користувачів соціальної мережі Facebook «Поділись своїм авточислом — виграй iPad!». Конкурс триватиме з 9 серпня до 10:00 10–го вересня.

Переможця конкурсу користувачі мережі Facebook оберуть власноруч, віддаючи свої голоси найбільш обізнаному автолюбителю, який зможе зацікавити аудиторію певною історичною датою або суттєвим для автомобільного світу числом. Пишіть! Головне, щоб ваш коментар був цікавим і пізнавальним! А ми приготували переможцю подарунок* – планшет iPad.

Щоб стати учасником конкурсу згідно з його умовами**, необхідно зробити чотири прості кроки:

  • Знайти у мережі Facebook сторінку «ВіДі АвтоСіті»: www.facebook.com/vidi.autocity.
  • Лайкнути сторінку Facebook «ВіДі АвтоСіті»: www.facebook.com/vidi.autocity.
  • Зробити перепост інформації про конкурс.
  • Під інформацією про конкурс обов’язково залишити коментар, у якому вказати будь-яку дату або число, пов’язані з автомобільною тематикою.

Найкреативніший учасник, який зробить перепост інформації трьом друзям, добере цікаву інформацію та отримає найбільшу кількість лайків, стане переможцем конкурсу.

Тож не зволікайте! Заходьте на нашу сторінку в мережі Facebook www.facebook.com/vidi.autocity і приєднуйтесь до конкурсу!

На сьогодні «ВіДі АвтоСіті» – об`єднання чотирнадцяти дилерських центрів у Києві та Одесі загальною площею понад 50000 кв. метрів. Це більше ніж 100 моделей різних марок, понад 150 сервісних постів, які обслуговують до 470 автомобілів щодня. Це повний комплекс послуг, включаючи тест-драйв, купівлю автомобіля, страхування, лізинг, кредит, trade-in, офіційний сервіс, аксесуари та запчастини. Це єдина для всіх брендів Програма Лояльності. Це справжнє Місто Автомобілів!

*Під подарунком слід розуміти придбання Переможцем планшета iPad за 1,20 грн. (одну гривню 20 коп.), у тому числі ПДВ.
**Детальніше з правилами конкурсу можна ознайомитися на веб-порталі «ВіДі АвтоСіті»: vidi-autocity.com та сторінці «ВіДі АвтоСіті» у мережі Facebook www.facebook.com/vidi.autocity.
Офіційні правила участі можна знаходяться за цим посиланням: vidi-autocity.com/files/official_autocity_fb_rules.doc