X

Світ високої моди: Jaguar and Jeanvie

10 жовтня 2008 року компанія «Віннер Автомотів» разом із відомими українським дизайнером Веронікою Жанві влаштували свято розкоші, елегантності та краси.

П’ятниця. Вечір. Усі зірки міста збираються у ресторані «Липський особняк», щоб насолодитися розкішною старовинною атмосферою ресторану та головними героями вечора.
Справді, головними зірками вечора стали вишуканий одяг та суперелегантні авто – ті речі, за допомогою яких сьогодні найпростіше заявити про свій статус. Уся увага високоповажних гостей була сконцентрована на конкретних іменах в автомобільному світі та індустрії моди – Jaguar від «Віннер Автомотів» та Вероніка Жанві.


Що ж об’єднує ці імена? Так, саме іноваційність, потужність та естетична довершеність. На свято стилю та краси було запрошено відомих українських культурних діячів, співаків, політиків та бізнесменів – усіх справжніх цінителів елегантності, естетики та витонченості.
У програмі вечора на гостей чекав показ колекції одягу від Вероніки Жанві, а на шанувальників швидкісного та надкомфортного керування авто –  нічний тест-драйв повного модельного ряду автомобілів Jaguar від «Віннер Автомотів». Ще колись сам засновник Jaguar сер Вільям Лайонс вимагав дотримання естетичної цілісності – тепер будь-яка з його легендарних розробок є безперечним свідченням його таланту. Він створив моделі, що стали еталоном краси у світі автомобілів. Так само, вишукані сукні Вероніки Жанві, що їх було продемонстровано під час показу, довели, що на шляху до успіху варто наслідувати приклад лише кращих представників модного світу та спиратися на класичні канони виготовлення суперякісного одягу. Романтичні, таємничі, пристрасні сукні як ніколи пасували сильним, виразним та надійним Jaguar.
Протягом своєї історії Jaguar створив цілий ряд вражаючих, сучасних і красивих спортивних седанів. Jaguar – це бездоганність стилю, динамізм, прихована потужність, збалансованість та завжди відповідність духу сьогодення. Ексклюзивний нічний тест-драйв центром міста в той вечір засвідчив давнє прагнення Jaguar до оснащення автомобілів новітніми технологіями, що підвищують задоволення від водіння. У той вечір елегантні жінки – інструктори центру водійської майстерності «АвтоЛеді» – допомагали прихильникам Ягуар розкрити усі таємниці світу Jaguar та підкреслювали головне правило автомобілів – новітні технології не повинні панувати над водієм, диктувати йому свою волю і перевантажувати його надмірною кількістю інформації або необхідністю вибору. Тому що технології повинні дарувати радість, дивувати і інформувати.


Вишканий вечір був також сповнений подарунками як від «головних героїв», так і від партнерів заходу. Так, три щасливчики отримали безпрецедентні подарунки від «Віннер Автомотів» у десять тисяч євро на купівлю Jaguar XJ кожний, а також сертифікати на хвилюючий тест-драйв автомобілів Jaguar XF або Jaguar XК протягом уїк-енду. Сертифікат на пошиття ексклюзивної сукні від Вероніки Жанві, а також подорож до Парижа від компанії AirFrance також знайшли своїх щасливчиків, котрими стали стильні і водночас романтичні жінки. Подарунки від винного партнеру “Good Wine” порадували істинних цінителів вишуканих вин Італії та Іспанії.
Компанія «Віннер Автомотів» вже давно відома своїми вишуканими та водночас динамічними заходами. У цей раз ми ще раз переконалися, що автомобілі бренду Jaguar вже друге сторіччя поспіль є взірцем автомобільного стилю для справжніх цінителів автокласики. Серед власників Jaguar найбільша кількість знаменитостей – зірок кіно та шоу-бізнесу, спортсменів, музикантів, політиків та інших впливових персон, деякі з котрих також провели вечір п’ятниці разом із «Віннер Автомотів» та Веронікою Жанві.
Що ж, із задоволенням чекатимемо на нових зірок, що їх дуже скоро запалить «Віннер Автомотів».