X

Chevrolet NIVA та «УкрАВТО» відкривають сезон фотополювання

Пора подорожей та активного відпочинку на природі настала. Нові місця, нові пригоди, нові історії... Chevrolet NIVA пропонує Вам унікальну можливість розповісти вашу історію і показати Ваші найкращі фотографії з улюбленим автомобілем Chevrolet NIVA!

Так що беремо знаряддя, (в нашому випадку фотоапарат), і вирушаємо за здобиччю! Переможець конкурсу стане володарем професійного дзеркального фотоапарата, а 100 авторів найбільш захоплюючих сюжетів отримають заохочувальні призи – фірмові жилети!

 

Для цього Вам необхідно відправити на наш e-mail Вашу історію пригоди і доповнити Ваш розповідь цікавими фотографіями з Chevrolet NIVA на тлі активного відпочинку (рибалка, пікнік, подолання перешкод на автомобілі, і т.д.). Кращі розповіді і фотографії будуть опубліковані на сайті www.chevrolet.kiev.ua, а найдостойніші з них прикрасять автосалони Chevrolet по всій Україні. Фото з великим уловом або трофеєм мають більше шансів на перемогу! 

Ваші фантастичні історії та фотографії надсилайте на електронну адресу: сhevrolet-niva@ukravtozaz.com, а також обов'язково надішліть заповнену анкету з контактною інформацією та умовами акції, яку Ви можете завантажити, перейшовши за посиланням www.chevrolet.kiev.ua/img/forall/anketa.doc

З нетерпінням чекаємо Ваших листів!

А тим, хто ще сумнівається, чи купити цей легендарний позашляховик з багаторічною історією, ми з упевненістю скажемо: «Купувати!». Вперед, до активного відпочинку! Вперед, назустріч Вашої мрії! Вперед, назустріч позашляховим пригодам з Chevrolet NIVA!

Chevrolet NIVA традиційно користується великим попитом в Україні серед любителів полювання, риболовлі та активного відпочинку. Скільки разів кожен з нас замислювався, перш ніж відправитися за місто на своєму автомобілі, чи впорається автомобіль з несподіванками, які приготували обраний маршрут подорожі, погода або служби, що займаються ремонтом доріг? Тепер про це можна не думати, оскільки факт, що автомобільне життя існує і поза містом, офіційно був не раз доведений позашляховиком Chevrolet NIVA.

І переконавшихся в цьому – безліч, адже за весь період своїх власників знайшли більше 16000 компактних позашляховиків Chevrolet NIVA. Це ні що інше, як ще одне підтвердження того, що такі автомобілі як Chevrolet NIVA завжди в ціні!

А ті, хто вже купив цей автомобіль, не залишилися байдужі і створили Chevy-NIVA клуб, який постійно проводить різноманітні off-road заходи. Для того, щоб стати учасником клубу, досить купити автомобіль Chevrolet NIVA в найбільшій дилерській мережі «УкрАВТО».

І все ж найголовнішим аргументом «ЗА», як втім, і перевагою цього компактного позашляховика для активних людей, можна вважати унікальне співвідношення позашляхових якостей і ціни. Навряд чи в Україні можна знайти справжній, сучасний повнопривідний автомобіль за ціною всього лише від 123200 грн.

Приємним доповненням для кожного клієнта стане накопичувальна дисконтна картка програми CarMan&CarWoman, діюча в усій дилерській мережі «УкрАВТО», яку Ви отримуєте в подарунок при купівлі автомобіля. Надалі, кожне звернення на сервіс дасть можливість, з часом, накопичити знижку до 7% на всі покупки та послуги.

Надсилайте Ваші історії та фотографії на e-mail: Chevrolet-niva@ukravtozaz.com, а також приєднуйтесь до клубу любителів Chevrolet NIVA www.chevy-niva.in.ua! Відвідуйте наш сайт www.chevrolet.kiev.ua і стежте за новинами, адже це тільки початок пригод з Chevrolet NIVA від «УкрАВТО»!

Ми завжди раді Вам в наших автосалонах Chevrolet дилерській мережі «УкрАВТО»!