X

Skoda показала тизер нового електрокроса Elroq

Skoda Auto пропонує відео-тизер, який висвітлює ключові деталі екстер’єру абсолютно нового компактного кросовера Elroq, публікуючи. Світова прем’єра Elroq, яка є першою моделлю Skoda з новою мовою дизайну Modern Solid, відбудеться 1 жовтня о 20:30 по Києву і транслюватиметься в прямому ефірі на каналах Skoda в  Instagram і TikTok. Презентація відбудеться у центрі Праги. На заході буде представлений спеціальний медіа-куб, розташований у центрі чеської столиці, де публіка зможе вперше побачити автомобіль на власні очі.

Тизер демонструє новий Tech-Deck Face від Elroq, який має оновлені світлодіодні матричні фари та новий напис на капоті. Нова мова дизайну Modern Solid поєднує в собі надійність, функціональність і автентичність, створюючи відчуття безпеки та міцності. Повністю електричний Elroq є ідеальним компаньйоном як для пригод на природі, так і для міської їзди завдяки своїй компактній формі та особливо малому радіусу повороту.

Як розповідав раніше “Автоцентр”, в ієрархії бренду новинка займе місце на сходинку нижче за електричний Enyaq і буде альтернативою моделі Karoq з традиційними ДВС. Elroq використовує платформу MEB і буде доступна з акумуляторними батареями місткістю 55, 63 та 82 кВт-год, пропонуючи запас ходу WLTP до 560 км. Живлення надходитиме від одного мотора, встановленого ззаду, або двох електродвигунів. Elroq із заднім приводом видаватиме 125 кВт/170 к.с. або 210 кВт/285 к.с., а версія з повним приводом отримає у своє розпорядження 220 кВт/299 к.с. потужності.

Інтер’єр Elroq буде виконаний з екологічно чистих матеріалів, включаючи перероблену тканину, Recytitan (виготовлений із 78% переробленого ПЕТ) та Technofil (поліестер та перероблені нитки Econyl). Покупці зможуть вибрати між чотирма темами інтер’єру – Loft, Lodge, Suite та Studio. Крім цього, Elroq буде оснащений сучасною цифровою панеллю приладів та новітніми технологіями VW Group. Також серед переваг новинки – просторий п’ятимісний салон і багажне відділення на 470 л.