X

Peugeot став офіційним автомобільним партнером Paris Fashion Week 2024

Французький бренд Peugeot вперше став офіційним автомобільним партнером Paris Fashion Week. Перша частина культової події розпочнеться уже незабаром й триватиме з 18 по 27 червня 2024 року.

Peugeot, без сумніву, має свій унікальний шарм та стиль. Власні переконання в необхідності пошуку креативності, що орієнтована на людей, дозволили бренду досягнути сучасних дизайнерських висот та є одним з центрів стратегії розвиту. Саме це призвело до бажання співпрацювати з культовою подією – Paris Fashion Week, що організований Федерацією високої моди (Fédération de la Haute Couture et de la Mode) та вже протягом 50 років привертає  увагу дизайнерів світу й визначає сучасні тренди у світі моди.

У 2024 році Peugeot вперше став офіційним автомобільним партнером Паризького тижня моди, що буде проводитись в кілька етапів. Першим заходом стане показ колекції чоловічого одягу сезону весна-літо 2025 року, який відбудеться з 18 по 27 червня. Другий етап – це тиждень високої моди сезону осінь-зима 2024-2025 рр., що відбудеться 24-27 червня. Нарешті, фінальною третьою частиною має стати показ колекції жіночої моди сезону весна-літо 2025 року, запланований на 23 вересня-1 жовтня.

В рамках партнерства, Peugeot наддасть 30 автомобілів, включаючи нові інноваційні моделі 408 Hybrid та 408 Plug-in Hybrid, а також електромобіль E-3008. Вони будуть використовуватися для перевезення відомих дизайнерів, стилістів та гостей заходу.

Нагадаємо, що Peugeot співпрацює з творцями в різних галузях мистецтва. Так, іспанський художник J. Demsky минулого року перетворив болід Peugeot 9X8 для перегонів WEC (World Endurance Championship) на справжній витвір мистецтва. Раніше провідний видавець та дистриб’ютор художньої поліграфії та фотографії YellowKorner запросив п’ять фотографів, щоб розкрити власне розуміння стилю та шарму бренду Peugeot. Також за участі бренду на французькому телеканалі TF1 було створено програму «Високе натхнення», що висвітлює творчість митців у різних галузях та напрямах мистецтва.

З нагоди Паризького тижня моди 2024, Peugeot також заявляє про продовження співпраці з Емеріком Чачуа (Emeric Tchatchoua) – надзвичайно талановитим французьким дизайнером, та засновником модного бренду 3.PARADIS. Ця співпраця почалася ще в 2023 році, коли Чачуа розробив колекцію одягу в стилістиці концепт-кару Peugeot Inception Concept. Це був унікальний досвід, коли одяг перетворився на високотехнологічний виріб, який змінює кольори залежно від кута огляду – такого ефекту вдалось досягнути завдяки оптичній ілюзії та об’ємному друку.

Цього року Чачуа вперше приймає участь в Paris Fashion Week. Для підтримки молодого дизайнера під час тижня моди Peugeot представить два спеціально декорованих Peugeot 408 у фірмових кольорах 3.PARADIS.

Нагадаємо, що в Україні вже представлені найсучаснішій моделі бренду, включаючи автомобільну зірку Paris Fashion Week – революційний Peugeot 408.