X

Дилер Aston Martin приобрел интересный автовоз

Перевезення дорогих автомобілів Aston Martin, що й казати, потребує особливого транспорту, тим паче якщо йдеться про ретроекземпляри. Aston Workshop — один із провідних британських центрів Aston Martin з міста Дарем нещодавно придбав підхожу для таких цілей вантажівку. Це Mercedes-Benz Atego 1224, поставлений місцевим дилером комерційних автомобілів з трипроменевою зіркою — компанією Bell Truck and Van.

Машина отримала цікаву кузовну надбудову від німецької спеціалізованої фірми Moetefindt. Зовні це звичайний фургон, але тільки до моменту навантаження-розвантаження. Всередині встановлена похила платформа з гідроприводом, яка дає змогу розмістити один автомобіль над іншим.

Таке рішення часто використовують на звичайних, відкритих автовозах. Однак у цьому разі вантажне відділення повністю закрите, що гарантує надійний захист від негоди і непрошених гостей. Доступ всередину можливий не тільки через задні двері, а й  через додаткові двостулкові на обох бортах.

А ось розфарбуванням фургона, на якому зображені класичні моделі Aston Martin, займалося спеціалізоване ательє Top Signs.

Щодо базового шасі Mercedes-Benz Atego 1224, то воно розраховане на повну масу 12 т. Машина укомплектована найпросторішою для цієї моделі спальною кабіною Big Space і приводиться в рух 7,7-літровим 6-циліндровим турбодизелем потужністю 240 к.с., що працює в парі з автоматичною 6-ступеневою коробкою передач PowerShift 3. Нагадаємо, що модель Mercedes-Benz Atego може використовуватися для мало- і середньотоннажних вантажоперевезень і пропонується в різних варіантах щодо повної маси — від 7,5 до 16 т.

Читайте также:
На Mercedes-Benz Antos установили интересный кузов для перевозки спецтехники

Mercedes-Benz Atego 1224, Exterieur, grün, OM 936 mit 175 kW (238 PS), 7,7 L Hubraum, Sechsgang-Getriebe Mercedes Powershift 3
Mercedes-Benz Atego 1224, exterior, green, OM 936 rated at 175 kW/238 hp, displacement 7.7 l, 6 speed Mercedes powerschift 3