X

Maserati Grecale – офіційний автомобіль 50-го саміту G7

Кросовер Maserati Grecale став офіційним автомобілем 50-го саміту G7, що проходить під головуванням Італії в Борго-Егнація 13 по 15 червня. Парк з 20 автомобілів Grecale у версії Modena супроводжуватиме представників країн-учасниць під час їхніх переміщень на саміті, забезпечуючи комфорт та елегантність, властиві справжньому італійському позашляховику від Maserati.

Всі автомобілі мають колір чорний «металік», чорний шкіряний салон із сірим рядком, тоноване скло задніх дверей та 20-дюймові чорні глянсові диски, які відкривають зору червоні гальмівні супорти. Під капотом знаходиться 4-циліндровий двигун потужністю 330 к.с. та системі «м’якого» гібриду. Grecale Modena ідеально втілює концепцію інновацій, універсальності та розкоші, забезпечуючи неперевершені враження від щоденного водіння. Меломани зможуть оцінити всі переваги потужної тривимірної аудіосистеми Sonus faber.

Нагадаємо, що Grecale пропонується у декількох варіантах комплектацій:
– GT з 4-циліндровим двигуном потужністю 300 к.с. та з системою «м’якого» гібриду;
– Trofeo з потужним мотором Nettuno V6 (530 к.с.);
– Folgore – з повністю електричним двигуном потужністю 410 кВт та бортовою системою з напругою у 400 В.

У пресцентрі, розташованому на території виставкового центру Fiera del Levante в Барі Maserati представляє два автомобілі – GranTurismo Trofeo у кольорі Giallo Genio та спайдер MC20 Cielo у синьому Blue Victory.

Нагадаємо, що офіційним дистриб’ютором Maserati в Україні є компанія «Гранд Автомотів Україна», що входить до складу компаній Корпорації «УкрАВТО». Більше про Maserati в Україні можна дізнатися на офіційному вебсайті, а також сторінках в Instagram та Facebook.