X

Kia Sportage надходить в Україну в оновленій комплектації

Офіційний дистриб’ютор Kia в Україні, «ФАЛЬКОН-АВТО» (входить до складу компаній Корпорації «УкрАВТО») повідомляє, що вже у березні 2023 очікується надходження значної партії багаторічного бестселера ринку України – кросоверів KIA Sportage 2023 року виробництва із оновленою комплектацією Prestige (Престиж).

Нагадаємо, що дебют Kia Sportage нового покоління в Україні відбувся у 2022 році, а попит і зараз перевищує пропозицію – сотні автомобілів в Україні швидко знаходять своїх власників. Адже легендарне для кількох поколінь Kia Sportage вдале поєднання «дизайн – ходові якості – комплектації – ціна» в новій генерації цього кросовера вже забезпечило шалену популярність новому Kia Sportage в Україні, незважаючи на жорстку конкуренцію.

Отже, Kia Sportage Prestige 2023, які з нетерпінням чекають клієнти, надійдуть до офіційних дилерів Kia протягом березня, а вже зараз зробити попереднє замовлення можна, зв’язавшись з найближчим дилером або через офіційний веб-сайт. Зволікати не варто, адже кількість автомобілів обмежена.

Відтепер комплектація Prestige 2023 кросовера Kia Sportage включає додаткові опції:

  • Електричний обігрів не лише передніх, але й задніх сидінь;
  • Безключовий доступ до автомобіля та кнопка запуску двигуна;
  • Електричний привід багажника;
  • Бездротова зарядка смартфонів;
  • Full LED-оптика передніх і задніх фар.
  • комбіноване оздоблення «тканина + шкіра».

Дізнатись більше про технічні характеристики та комплектації нового Kia Sportage можна на офіційному сайті Kia в Україні.

Kia Sportage Prestige 2023 оснащені переднім приводом та бензиновими двигунами 2,0л. (156 к.с.) з 6-ти ступеневою автоматичною КПП або двигунами 1.6л. T-GDI (180 к.с.) з 7-ми ступеневим роботизованим автоматом із подвійним зчепленням. Ціна стартує                                   від 1 117 000 грн.*

Також в наявності в автосалонах є повнопривідний KIA Sportage у топовій комплектації Luxury, що пропонується у парі із 1,6 T-GDI (180 к.с.) та 7DСT. До 100 км/год авто прискорюється за 8,8 сек., а максимальна швидкість складає 201 км/год.

Серед традиційних переваг Kia також гарантія 7 років або 150 000 км пробігу**.

Щоб швидко втілити мрію стати власником нового Kia, навіть якщо немає коштів на оплату повної вартості авто, можна скористатись вигідною пропозицією КІА ЕКСПРЕС КРЕДИТ»***:

  • перший внесок – від 30% вартості авто;
  • ставка від 0,01% річних;
  • термін кредитування до 84 місяців;
  • щомісячні комісії відсутні; максимальна сума кредитування – без обмеження.

Чекаємо на Вас в автосалонах офіційної дилерської мережі Кіа та запрошуємо приєднатись до нас у соц.мережах: FacebookInstagramYouTube.

Разом рухаємось до Перемоги!