X

JAC T8: претендент на звання Автомобіль Року в Україні 2020

З новою моделлю T8 бренд JAC мав на меті сумістити практичність пікапа і рівень оснащення SUV. Вантажна платформа JAC T8 дозволяє перевозити до 900 кг вантажів. Висока рамна конструкція та кліренс 210 мм надає автомобілю прохідність і міцність.

Залежно від комплектації Т8 оснащується 2,0-літровим бензиновим або дизельним двигуном. Створений у Німеччині дизельний двигун Diesel 2.0 CTi генерує максимальну потужність 139 к.с. та максимальний крутний момент 320 Нм. Більше того, максимальний крутний момент досягається вже при 1600 об./хв., що важливо для пікапів. Бензиновий двигун Gasoline 2.0T+ має максимальну потужність 190 к.с., а максимальний крутний момент – 290 Нм.

Кабіна Т8 була спроектована за структурою пташиного гнізда і на 60% виготовлена з високоміцної сталі. Проста система керування повним приводом за допомогою кнопок на консолі робить керування простим навіть у складних дорожніх умовах. JAC T8  існує у трьох комплектаціях: Intermediate, Full, Full Extra. В Україні пропонується лише найбагатша – Full Extra.

Обирайте своїх фаворитів на сайті autoroku.ua. Голосування триватиме до 12 січня 2020 року включно.

Генеральний партнерСтраховий партнерФінансовий партнерЮридичний  партнерОфіційний партнер
Медіа партнеры