X

Honda HR-V: претендент на звання Автомобіль Року в Україні 2020

Компактний кросовер Honda HR-V пройшов плановий рестайлінг. Нагадаємо, що автомобіль створений на спільній платформі з хетчбеком B-класу Jazz і вперше був представлений в 2015 році. У процесі оновлення автомобіль отримав широку хромовану накладку на передній панелі, яка візуально об’єднує фари, крім того HR-V обзавівся іншим переднім бампером, фарами з хромованими накладками і ходовими вогнями іншої форми. Позаду – затемнені ліхтарі і хромована накладка на п’ятій двері.

У салоні – зручні передні крісла з більш розвиненою бічною підтримкою і нові матеріали. У списку опцій – клімат-контроль, аудіосистема з 4 або 6-у динаміками, камера заднього виду, навігаційна система Garmin, система старт-стоп, передові системи безпеки.

Серед родзинок новинок – фірмова система Magic Seats, яка дозволяє легко трансформувати салон з пасажирського у вантажний варіант і навпаки. Спинка заднього дивана складається, утворюючи плоску площадку для перевезення великогабаритних вантажів і спортінвентарю. Автомобіль оснащується 1,5-літровим бензиновим атмосферним мотором потужністю 130 к.с., який працює в парі з безступінчатий варіатором CVT.

Обирайте своїх фаворитів на сайті autoroku.ua. Голосування триватиме до 12 січня 2020 року включно.

 

Генеральний партнерСтраховий партнерФінансовий партнерЮридичний  партнерОфіційний партнер

Медіа партнеры