X

GEELY оголошує про розпродаж COOLRAY і MONJARO 2023 року зі знижками до 112 000 грн. Ціни зафіксовано!

Офіційний дистриб’ютор GEELY в Україні, ТОВ «ГРАНД АВТОМОТІВ», що входить до складу компаній Корпорації «УКРАВТО», оголошує про розпродаж наявного складу GEELY Coolray і GEELY Monjaro 2023 року виробництва із максимальною знижкою до 112 160грн! Акція діє з 8 травня до 31 липня 2024 року або до повного розпродажу вказаних машин (в залежності від того, що наступить раніше) в дилерській мережі ТОВ «ГРАНД АВТОМОТІВ». Ціни зафіксовано на весь період розпродажу! 1

Пропозиція діє на обмежену кількість автомобілів, тому не пропустіть свій шанс придбати GEELY за найкращою ціною! А швидко і зручно обрати бажане авто тепер стало набагато простіше завдяки онлайн-складу GEELY в Україні.

GEELY COOLRAY – це яскравий компактний кросовер для широкого кола споживачів –  як для поціновувачів вдалого поєднання автомобільної естетики і виняткового комфорту в автомобілі, так і для тих, хто перш за все цінує нові технології безпеки або потребує відмінних динамічних характеристик свого нового авто. Модель оснащена високоефективним 1,5-літровим турбо бензиновим двигуном (аналог двигуна Т3 від Volvo) класу ЄВРО-6, потужністю 174 к.с. і максимальним крутним моментом у 290 Нм. У парі із 7-ступеневою автоматичною роботизованою трансмісією із подвійним «мокрим» зчепленням, кросовер прискорюється до 100 км/год за неймовірні 7,6 сек! При цьому витрати палива у змішаному циклі становлять 6,1 л на 100 км.

GEELY MONJARO – елегантний і потужний повнопривідний позашляховик, що поєднує в собі вишуканий дизайн, передові технології та безпрецедентний рівень комфорту, що робить його ідеальним вибором для тих, хто шукає автомобіль преміум-класу. Це справжній шедевр дизайну, який вражає своїми чіткими лініями, динамічними пропорціями та елегантною обробкою. Просторий салон пропонує неперевершений комфорт для п’яти пасажирів, а високоякісні матеріали та передові технології створюють атмосферу розкоші та вишуканості. Monjaro оснащений потужним 2,0-літровим бензиновим турбодвигуном, який розвиває 238 кінських сил і працює в парі із 8-ступеневою автоматичною трансмісією. Ця комбінація, яка була розроблена сумісно із всесвітньовідомою автомобільною компанією VOLVO, забезпечує розгін до 100 км/год лише за 7,7 сек.

Гарантія на нові автомобілі GEELY складає 5 років або 150.000 км пробігу, в залежності від того, що настане раніше, що є однією з найкращих пропозицій на ринку!

Запрошуємо завітати до офіційних дилерів GEELY в Україні, де ви зможете отримати додаткову інформацію, умови кредитування і страхування, провести тест-драйв та долучитись до великої родини GEELY в Україні!