X

Cadillac презентовал электрического конкурента Bentley Continental (фото)

Cadillac презентував ультрарозкішний чотиримісний кабріолет Sollei. Назва новинки утворена зі слів – Sol («сонце) та leisure («відпочинок»). Він демонструє безмежні можливості персоналізації.

Кабріолет дебютував як концепт. Він побудований на базі ліфтбека Celestiq і є сучасною версією раритетного Eldorado Biarritz. Авто сягає завдовжки понад 5 метрів і виглядає розкішно. Кузов пофарбований у особливий відтінок Manila Cream, який був присутній у палітрі Cadillac у 1958 році. Він чудово гармонує з чорною решіткою-шитом, алюмінієвими вставками та вузькою світлодіодною оптикою. Також у Sollei ексклюзивні колісні диски.

Cadillac Sollei отримав алюмінієву раму вітрового скла з унікальним тонуванням «Aurora». Також у нього м’який дах Daybreak, виготовлений з армованої матерії. Широкі двері, довжина яких 1,7 метра, відчиняються майже на 90 градусів, щоб полегшити посадку та висадку для задніх пасажирів.

Салон Sollei не менш ефектний. У його оснащення увійшло чотири капітанські крісла, розділені високою консоллю, вигнутий 55-дюймовий екран на передній панелі та окремий дисплей для задніх пасажирів. В обробці використана висококласна шкіра Fine Nappa, алькантара та натуральне дерево. Майстри марки використовували п’ять видів дерев’яного шпону, елементи з яких вирізали та встановлювали вручну.

Вперше в історії Cadillac використав матеріал Fine Mycelium, отриманий з міцелію – грибниці. Також є 126-кольорове фонове підсвічування з розбивкою на зони та невеликий холодильник для напоїв. Він вміщує графин і склянки із зображенням «богині Cadillac». Як презент покупцям марка надає альбом із зображеннями птахів та набір для малювання у шкіряному чохлі.

Читайте также:
Дебютировал новый Cadillac Escalade: фото и характеристики

Cadillac не згадав технічних характеристик Sollei, але Celestiq оснащений двома електромоторами на 608 к.с. та 867 Нм. Ця установка дозволяє ліфтбеку розганятися з місця до сотні за 3,8 секунди. Батарея на 111 кВтг забезпечує пробіг до 483 км. Чи матиме новинка серійну версію і коли її презентують у Cadillac не сказали.