X

Citroen C5 Aircross пропонується зі знижкою до 90 тисяч

Кросовер Citroen С5 Aircross має чимало переваг, проте зараз він додає ще одну – це максимально вигідні спеціальні ціни. Адже тепер С5 Aircross доступний зі знижкою до 90 тисяч гривень. Переглядайте доступні автомобілі на онлайн-складі бренду просто зараз, або залишайте заявку на отримання власної пропозиції.

Кросовер Citroen С5 Aircross впевнено займає позицію лідера модельної лінійки бренду в Україні: найбільший та найкомфортніший кросовер. Завдяки розмірам – довжина 4,5 метра та колісна база 2,73 метра – цей автомобіль пропонує дуже просторий салон та великий багажник. Причому внутрішній простір легко змінюється та трансформується завдяки системі трьох окремих складаних задніх сидінь: їх можна посунути вперед-назад та відрегулювати кут нахилу спинки, або взагалі скласти незалежно одне від одного.

Наступною ключовою перевагою Citroen С5 Aircross виступає його сучасна платформа ЕМР2 та підвіска PHC (Progressive Hydraulic Cushions) з гідравлічними відбійниками-обмежувачами амортизаторів. Завдяки цьому, кросовер демонструє поєднання надзвичайно легкої керованості та надзвичайно приємного комфорту – на будь-яких дорогах автомобіль С5 Aircross дарує неймовірну м’якість руху. Нарешті, окремо варто відзначити економічний та потужний турбодизель 2.0 BlueHDi 180 у поєднанні з технологічною 8-ступеневою автоматичною коробкою передач від японської компанії Aisin: ідеальна пара для безтурботної експлуатації на довгі роки.

С5 Aircross в максимальній комплектації Shine пропонує ексклюзивне оздоблення салону Urban Black з приємною на дотик алькантарою, особливо комфортні сидіння Advanced Comfort другого покоління з додатковим шаром піни, двозонний клімат-контроль, дверцята багажника з електроприводом та сенсором відкривання під заднім бампером, цифровий 12,3-дюймовий екран панелі приладів з можливістю індивідуальних налаштувань, горизонтально-орієнтований 10-дюймовий сенсорний дисплей з підтримкою Android Auto та Apple CarPlay, легкосплавні 18-дюймові колісні диски, двокольорове фарбування кузова з чорним дахом.

Максимальну практичність і турботу про водія та пасажирів гарантують система Grip Control для їзди по бездоріжжю, високоефективні фари LED Vision та протитуманні фари з функцією «Corner Light», підігрів передніх сидінь, безключовий доступ та запуск двигуна тощо. А за максимальну безпеку під час подорожі відповідають системи ABS та ESP, фронтальні та бокові подушки безпеки, бокові шторки-подушки безпеки, активний круїз-контроль з функцією Stop&Go, систему попередження та екстреного гальмування в міському циклі руху Active Safety Brake, систему утримання в смузі руху, розпізнавання дорожніх знаків, моніторинг «сліпих зон» дзеркал, адаптивне дальнє світло, кріплення ISOFIX для встановлення дитячих сидінь та багато іншого. Зараз спеціальна вартість кросовера Citroen C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180 S&S АКП-8 Shine становіть – від 1 328 800 грн.

Але на цьому вигідні пропозиції від Citroen не завершуються, адже і на автомобілі 2024 року теж діють знижки. Прямо зараз у вас є можливість придбати максимальну комплектацію Citroen C5 Aircross поточного року виробництва зі знижкою 60 тисяч гривень. І що важливо, автомобілі уже зараз знаходяться на складах в Україні. Зараз спеціальна вартість кросовера Citroen C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180 S&S АКП-8 Shine 2024 р.в. становіть – від 1 418 800 грн.

Варто відзначити, що спеціальна цінова пропозиція також діє й на інші варіанти автомобіля. Наприклад, C5 Aircross у комплектації Feel 2023 р.в. стане оптимальним вибором для поміркованого покупця: автомобіль все також пропонує турбодизель 2.0 BlueHDi та 8-ступеву АКП, подушки та шторки безпеки, широкий перелік електронних системи допомоги водію, клімат-контроль та підігрів сидінь, цифровий кластер панелі приладів та багато іншого. Головними відмінностями Citroen C5 Aircross у комплектації Feel виступають оздоблення салону темною тканиною Wild Black, традиційний круїз-контроль з обмежувачем швидкості, сенсорний 8-дюймовий дисплей з підтримкою Android Auto та Apple CarPlay, однотонне фарбування кузова тощо. Завдяки оптимізації комплектації та додатковій знижці, такий автомобіль пропонує ще більш привабливу ціну – від 1 238 000 грн.

Citroen C5 Aircross Plug-In Hybrid пропонує високу потужність на рівні 225 к.с. та чудову динаміку. А завдяки наявності акумулятора ємністю 13,2 кіловат-години, кросовер може подолати відстань до 55 км виключно на електроприводі. Вартість C5 Aircross 1.6 Plug-In Hybrid 225 е-АКП-8 Shine Pack становить – від 1 734 100 грн.