X

Porsche вітає усіх шанувальників бренду з новорічними святами

Компанія «Віннер Імпортс Україна, Лтд», офіційний імпортер автомобілів Porsche, вітає усіх шанувальників бренду, а також колег та партнерів з новорічними святами.

2012 рік був, безперечно, успішним для Porsche в Україні, і своїми досягненнями команда Porsche завдячує тим, хто з пристрастю та постійним інтересом ставиться до автомобілів з гербом на капоті. Саме завдяки істинним прихильникам бренду ми ні на мить не зупиняємося у своєму прагненні перевищити очікування клієнтів як в процесі придбання автомобілів, так і їхнього обслуговування.

Рік, що йде, був щедрим на цікаві події для Porsche в Україні: так, початок весни був відзначений виходом на ринок нового Boxster, літньої пори український екіпаж на Panamera Diesel здобув перемогу в міжнародних перегонах Porsche Performance Drive, а наприкінці осені до України прибули перші повноприводні 911 Carrera, презентовані в дилерських центрах. У кількісному плані успіхи бренду втілені в зростанні обсягів продажу на 40% у порівнянні з показниками 2011 року, що в черговий раз свідчить про розширення кола поціновувачів справжніх спортивних автомобілів в Україні.

В переддень новорічних свят команда Porsche в Україні сподівається на те, що 2013 рік принесе стабільність та благополуччя українському суспільству і буде щедрим на радісні події, незабутні враження, здійснені мрії та сподівання.

Щасливого Нового року та світлого Різдва!