X

Mazda СХ-7 і Mazda СХ-9 стають більш доступними!

В офіційному дилерському центрі «ВіДі Скай Моторз» діють спеціальні умови купівлі автомобілів Mazda СХ-7, 2011 року випуску, та Mazda СХ-9, 2012 року випуску.

Станьте власником одного з цих високотехнологічних кросоверів на вигідних умовах! Mazda CX-7 об’єднала в собі стиль спортивного автомобіля з практичністю кросовера. Її атлетичний дизайн виконано в характерному для Mazda стилі. М`які текстури та «розумні» функції додають розкоші інтер`єру салону, гармонійно поєднуючись з високотехнологічним характером спортивного кросовера.

Як на шосе, так і на вулицях міста сучасна технологія безпеки оновленої Mazda CX-7 забезпечує високий рівень захисту. Просто насолоджуйтесь незвичайною потужністю та вражаючими екологічними характеристиками.

Mazda CX 9 — це величний кросовер з душею спорткара, що незмінно втілює філософію Zoom-Zoom. Цей мультифункціональний семимісний повнопривідний автомобіль викликає неабиякий захват. Його контури нагадують «м’язисте» тіло атлета, з одного погляду на яке стає зрозуміло, що під капотом прихований потужний двигун. А об’ємні розміри свідчать про дуже просторий салон, у якому Ви знайдете всі передові функції безпеки.

Щоб стати власником одного з цих авто на вигідних умовах, приїжджайте до дилерського центру «ВіДі Скай Моторз», що на Великій Кільцевій, 60а, та дізнавайтеся подробиці спеціальної пропозиції.

Кількість автомобілів обмежена!

За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном відділу продажів «ВіДі Скай Моторз»: +38 (044) 591-88-88.