X

Ювілейний Ferrari F50 продають за 3 мільйони доларів

На американском сайте, занимающемся продажей спортивных и классических автомобилей появилось объявление о продаже Ferrari F50 1995 года из юбилейной серии, посвященной 50-летию компании.

Загалом із 1995 до 1997 року італійці випустили 349 таких спорткарів. Конкретно цей Ferrari F50 зійшов із конвеєра другим. Якраз його виставляли на Франкфуртському автосалоні 1995 року, а згадом його купив житель німецького міста Вісбаден. За всі ці роки спорткар проїхав лише 5415 км.

Автомобіль пофарбований у колір Rosso Corsa. Салон практично повністю чорний, червоні вставки видно тільки на сидіннях. Середньомоторний Ferrari F50 укомплектований 4.7-літровим «атмосферником» V12, розробленим на базі «формульного» двигуна.

У комплекті новий власник отримає знімний жорсткий і м’який верх, інструкцію з експлуатації з оригінальною сервісною книжкою, фотоальбом, в якому відображена історія появи авто, і фірмову червоно-чорну сумку. Як наголошується в оголошенні про продаж, в 2016 році спорткар пройшов сервісне обслуговування зі заміною паливного бака. Про що свідчить сертифікаційна книжка, видана в 2017 році Maranello Motors GmbH з Кельна, Німеччина.

Читайте також:
Ferrari встановила власний рекорд