X

Їх буде лише чотири: Range Rover SV отримав лімітовану спецверсію (фото)

Range Rover анонсував випуск спеціальної версії преміального позашляховика SV. Новинка отримає приставку Limited Edition у назві, а разом із нею і цінник у 330 тисяч доларів.

Як повідомили в компанії, Range Rover SV Limited Edition вийде тиражем лише у чотири екземпляри. Він буде пофарбований в особливий світло-сірий відтінок, який доповнить чорний дах та особливі колісні диски розміром 23 дюйми. Оздоблення салону буде виконано в тій же кольоровій гамі.

В оснащення кабіни лімітованого позашляховика увійде цифрова панель приладів, мультимедійна систем з 13,1-дюймовим дисплеєм і окремі екрани для пасажирів другого ряду, які працюють під управлінням інформаційно-розважальної системи InControl OS 2.0. Важіль перемикання передач виготовлений із кераміки.

Читайте також:
Range Rover презентував версию Sport SV Edition Two

Габарити автомобіля не змінились. Він також сягає в довжину 5052 мм при колісній базі в 2997 мм. Ширина і висота становлять 2047 та 1870 мм відповідно. Під капотом Range Rover SV Limited Edition встановлений 4,4-літровий бітурбований двигун потужністю 615 к.с. і 750 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач та системою повного приводу. Цю новинку випущено спеціально для ринку Японії.