X

Volkswagen випустив базову версію ID.Buzz із цінником у 50 тисяч євро (фото)

У лінійці електричного мінівена Volkswagen ID.Buzz з’явилася базова версія Freestyle. Від інших варіантів вона відрізняється елементами дизайну.

Нова специфікація ID.Buzz отримала 18-дюймові сталеві диски з шинами 235/60 R18 спереду та 255/55 R18 ззаду, нефарбовані бампери та декоративні наклейки на кузов. Вона буде доступна виключно у відтінку Candy White, опціонально запропонують колір Moon Silver. Інтер’єр мінівену теж став більш простим, оскільки обробка виконана з бюджетної тканини.

Незважаючи на те, що це бюджетна версія мінівена, обладнання салону зберегли на колишньому рівні. Тобто в комплектацію Freestyle входить мультимедійна система з 12,9-дюймовим екраном та бездротовим підключенням Android Auto та Apple CarPlay, двозонний автоматичний клімат-контроль, регульовані сидіння та інші «плюшки», доступні в дорожчих варіантах.

Читайте також:
335 сил та сміливий дизайн: дебютував новий електровен VW ID.Buzz GTX (фото)

У рух базовий ID.Buzz приводить один електромотор, встановлений на задній осі потужністю 170 к.с. і 310 Нм крутного моменту. Запас ходу забезпечує батарея на 59 кВтг. Розгін із місця до «сотні» займає 10,7 секунди, а максимальна швидкість обмежена на позначці 145 км/год. Вартість такої версії складає 49 997 євро.