X

Volkswagen презентував кросовер за $26 000 (фото)

Volkswagen презентував оновлений кросовер Taos, який називають бюджетною альтернативою Tiguan та конкурентом Toyota RAV4.

Рестайлінг приніс Taos схожість зі всією іншою лінійкою марки. Він отримав вузьку решітку радіатора, яка візуально з’єднана з новими світлодіодними фарами, та агресивний передній бампер з великим повітрозабірником. На кормі привертають увагу ліхтарі витягнутої форми, які об’єднані між собою тонкою світлодіодною смугою з підсвіченою емблемою Volkswagen у центрі. Також модель отримала нові варіанти колісних дисків та розширену палітру кольорів для кузова, яка включає такі відтінки: Bright Moss Green, Monterey Blue Pearl та Monument Gray.

У салоні Taos також досить багато змін. У його оснащення увійшла 8-дюймова цифрова панель приладів та мультимедійна система з аналогічним екраном, нові перемикачі клімат-контролю і ще розширений список систем допомоги водію і асистентів безпеки. Також в автомобілі покращено шумоізоляцію та запропоновано оздоблення з темно-синьої шкіри, але тільки для топової комплектації SEL.

Читайте також:
Volkswagen представляє фургон-трансформер Caddy Flexible

У рух оновлений кросовер, як і раніше, призводить 1,5-літровий чотирициліндровий двигун TSI, але його потужність зросла зі 160 до 176 к.с. Вона передається через восьмиступеневу автоматичну коробку на передні колеса. Також можливий варіант із повним приводом. Рестайлінговий Taos надійде до дилерських центрів наприкінці цього року за ціною від 26 тисяч доларів.