X

Volkswagen підготував до Євро-2024 автомобілі у комплектації Goal

До Чемпіонату Європи з футболу Євро-2024, що пройде в Німеччині з 14 червня по 14 липня, компанія Volkswagen Commercial Vehicles підготувала спеціальну комплектацію Goal, доступну для моделей Caddy, ID. Buzz та Multivan. Машини будуть випущені обмеженим тиражем і доступні не лише на місцевому, а й на інших ринках. Якщо говорити про зовнішність, то машини у виконанні Goal відрізняє оригінальне оформлення кольорів з контрастними чорними елементами. З обладнання відзначимо підігрів сидінь, або пакети Light та Visibility, а також набір систем допомоги водієві.

Футбольні виконання дають можливість добре заощадити. Так, для моделі Cadd знижка становить 25% або 1140 євро, в порівнянні з Сaddy Life з аналогічним набором додаткового обладнання. А для ID. Buzz це взагалі 50% або 2975 євро, в порівнянні з добре упакованим ID. Buzz Pro. Сюдивже  входять пакет Assist та пакет за рівнем комфорту Basic, включаючи інформаційно-розважальну систему. Для моделі Multivan вигода складає до 1416 євро або мінус 25%, залежно від двигуна.

Caddy Goal – на базі Caddy Life вже оснащений цифровим щитком приладів Digital Cockpit, напівавтоматичною системою допомоги при керуванні Travel Assist та системою камер заднього виду. Також на борту є передній і задній Park Assist, центральний замок keyless, а зовнішні дзеркала електрично регулюються, підігріваються і складаються та мають корпуси, що пофарбовані в контрастний чорний колір.

Плюс до цього автомобіль оснащений тонованими задніми бічними вікнами, алюмінієвими педалями, багатофункціональним кермом і важелем перемикання передач, обробленими шкірою, а також обігрівом передніх сидінь. Але це не все! Caddy Goal також укомплектований системою оповіщення Rear Traffic Alert, системою Lane Assist, яка утримує на смузі руху адаптивним круїз-контролем (ACC). Крім того, в оснащення входять автоматичне керування освітленням, неосліплююче внутрішнє дзеркало, сенсорне керування склоочисниками та сріблясті рейлінги на даху.

Caddy Goal має 17-дюймові легкосплавні диски Colombo з оптимізованим опором коченню – чорного матового кольору з алмазною обробкою. У стандартну комплектацію входить двозонна система кондиціювання повітря. У Німеччині напис Goal прикрашає накладку рульового колеса та D-стійку Caddy, тому дизайн обмеженої серії завжди впізнається.

У порівнянні з Multivan Life, Multivan Goal має три пакети допомоги, які роблять керування ще безпечнішим. До них відносяться пакет Light, що включає управління дальним світлом, динамічний коректор фар і освітлення для поганої погоди, а також базовий паркувальний пакет. Останній включає камеру заднього виду і систему допомоги при паркуванні. Пропозиція доповнюється пакетом розширеної допомоги з адаптивним круїз-контролем ACC, технологією V2X, Travel Assist, включаючи Emergency Assist, системой Lane Assist з моніторингом сліпих зон, системой оповіщення Rear Traffic Alert  та систему попередження при виході з машини – Exit warning system.

Інші особливості Multivan Goal включають педалі з алюмінієвим ефектом, багатофункціональне кермо з підігрівом, цифровий щиток приладів Digital Cockpit Pro, підігрів сидінь, 3-зонний клімат-тронік, бічні вікна з термозахисного скла (тоновані ззаду), проактивну систему захисту пасажирів і розширене фонове освітлення. Візуально спеціальна модель Multivan відрізняється від стандартної чорними 17-дюймовими легкосплавними дисками Dundrod, а для ринкуНімеччині – ще й написом Goal на обробці рульового колеса та D-стійки.

У Німеччині ціни на Goal для Caddy Life починаються з 31 010 євро нетто (36 901,90 євро брутто) для сімейного фургона, тобто пасажирського варіанта з нормальною колісною базою та від 33 480 євро. нетто (39841,20 євро брутто) за довгу версію Maxi. Обидві версії Caddy Life Goal оснащені бензиновим двигуном TSI потужністю 115 к. с. та шестиступеневою механічною коробкою передач.

Ціни на ID. Buzz Goal стартують з 54 105 євро нетто (64 384,95 євро брутто) за версію зі стандартною колісною базою та з 55 640 євро нетто (66 211,60 євро) за версію з довгою колісною базою.

Ціни на Multivan Goal починаються від 51 735 євро нетто (61 564,65 євро брутто) за версію з коротким звисом та від 52 655 євро (62 659,45 євро брутто) за модель з довгим звисом, обидві моделі оснащені 2,0-літровим двигуном TDI потужністю 150 к. с.

Caddy та Multivan вже можна замовити з промо-пакетами Goal, а ID. Buzz з’явиться найближчим часом.