X

Volkswagen Golf R потрапив до рук тюнерів BMW: що з цього вийшло (фото)

Ателье Manhart подготовило тюнинг-кит для Volkswagen Golf R

Німецьке тюнінг-ательє Manhart спочатку доопрацьовувало тільки автомобілі марки BMW, але згодом його фахівцям стало тісно в цих рамках, і вони почали реалізовувати свої ідеї на машинах інших марок. Серед них Volkswagen і Mercedes. Кожен екземпляр моделі, що вийшов з ательє, має високу надійність, неймовірну якість і унікальний дизайн.

Ательє створило спеціальний тюнінг-кіт під назвою RS 450 для Volkswagen Golf R попереднього покоління, який охоплює не тільки зовнішні доопрацювання, а й підвищення віддачі двигуна. Зокрема, фахівці ательє форсували потужність 2,0-літрового чотирициліндрового турбодвигуна з 310 до 450 к.с., а крутильний момент збільшили з 400 до 500 Нм (369 фунт-фут).

Читайте також:
Мастера Manhart Racing «подкорректировали» BMW M3

Збільшення потужності стало можливим завдяки встановленню більшого турбонагнітача і нової впускної та вихлопної систем. Крім того, інженери переналаштували роботу електронного блоку керування мотором. Також Golf R отримав нижчі пружини H&R з індивідуальним налаштуванням, передній спойлер Rieger, набір наклейок і 19-дюймові колісні диски Concave One з індивідуальним дизайном, взуті в шини 235/35.

За запитом клієнтів Manhart може додати потужніші гальма і переробити інтер’єр. А стосовно динамічних характеристик, то тюнер їх не розкриває. Однак можна навіть не сумніватися – вони значно перевершуватимуть стандартну версію.