X

Вандали розмалювали кілька десятків новеньких Tesla Cybertruck (відео)

На стоянці у Форт-Лодердейлі (штат Флорида, США) близько тридцяти нових електричних пікапів Tesla Cybertruck, які чекали на поставку до клієнтів, зазнали вандалізму. Кузова розписали графіті «Fxxk Elon».

У компанії поки що не прокоментували ситуацію, тому невідомо, що буде далі з цими пікапами. Відомо, що на стоянці знаходилося близько п’ятдесяти Cybertruck, але вандали встигли розмалювати лише 34 з них. На капоти та бічні двері вони нанесли чорною фарбою написи Fxxk Elon (До чортів Ілон), так виявивши свій протест проти голови американської компанії.

Примітно, що на стоянці було кілька інших електрокарів марки Tesla, але їх вандали не зачепили. Дісталося лише винятково футуристичним пікапам. Тому складно казати проти чого був протест, проти Ілона Маска чи виходу на ринок Cybertruck.

Читайте також:
Подивіться на Tesla Cybertruck, який схрестили із Ford Country (фото)

Наразі неясно, що Tesla буде робити з цими пікапами. Адже неясно, наскільки легко буде відмити графіті з кузовів. Поліція Форт-Лодердейла розпочала розслідування справи про вандалізм. Стверджується, що його вчинено групою осіб, оскільки почерк у нанесених написів різний.