X

В Україні виявили легендарний Mercedes-Benz W140 в ідеальному стані (фото)

Український блогер Roma Urraco, який спеціалізується на пошуку в Україні так званих «капсул часу», показав свою чергову знахідку. Йдеться про легендарний автомобіль Mercedes-Benz W140 у версії S320.

Культовий «кабанчик» зійшов із конвеєра у 1994 році, але при цьому зберігся в ідеальному стані. Його придбали новим, але майже не використали, забезпечивши при цьому відмінну безпеку та своєчасне обслуговування. Пробіг цього Mercedes-Benz W140 складає всього 59 300 км. І це з огляду на 30-річну історію моделі.

Варто відзначити, що культовий седан знаходиться не в топовій комплектації, а у базовій. Салон Mercedes-Benz W140 оброблений тканиною, а не шкірою, а в оснащення увійшов клімат-контроль, магнітола, центральний замок та електросклопідйомники.

Читайте також:
В Україні виявили 39-річний «Запорожець» майже без пробігу (фото)

Під капотом встановлений 3,2-літровий шестициліндровий двигун потужністю 231 к.с., який працює у парі з п’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Розгін із місця до «сотні» у авто займає 8,9 секунди. Максимальна швидкість – 230 км/год. Блогер зазначив, що наразі ця «капсула часу» шукає нового власника.