X

В Україні стартували продажі нового Nissan Qashqai

В офіційній дилерській мережі Nissan в Україні розпочато прийом замовлень на новий Nissan Qashqai. Ціна новинки стартує з позначки 1109890 гривень за версію 1.3 DIG-T Mild-Hybrid з 6-ступеневою МKП.

Ті, хто обирає кросовер оснащений інноваційною технологією e-Power, можуть замовити електрифікований Qashqai вже в базовій комплектації Acenta за ціною від 1507740 гривень. Перелік комплектацій нового кросовера в Україні доповнений новою версією – N-Design, яка якнайкраще допоможе власникам нового Qashqai підкреслити свою індивідуальність.

В незалежності від комплектації, новий Qashqai продовжує демонструвати свою ефективність, адже споживання пального становить лише від 4.2 літри на 100 км для версії з e-Power та від 5.4 л/100 км для версії оснащеною MHEV.

Як і раніше, клієнти можуть обирати між двома варіантами силової установки: на додаток до 1,3-літрового бензинового двигуна потужністю 140 к.с., шестиступеневою МKП і переднім приводом, який використовується для базових комплектацій, цей силовий агрегат також пропонується у версії з потужністю 158 к.с. та автоматичною коробкою передач Xtronic.

Також новий Qashqai пропонується з інноваційною технологією e-Power: в цій версії колеса завжди приводяться в рух електромотором з лінійною реакцією, в той час, як двигун внутрішнього згоряння працює в оптимальному режимі, економлячи пальне, і живить акумулятор. Миттєво доступний крутний момент забезпечує приємне, стрімке прискорення як в 100% електромобілі, але без необхідності в підзаряджанні батареї.

Новий Qashqai доступний у комплектаціях Acenta, N-Connecta, Tekna та Tekna+, а також в абсолютно новій комплектації N-Design. Безпека є пріоритетом у всіх версіях, адже навіть початкова комплектація нового Nissan Qashqai оснащена адаптивним круїз-контролем і системою контролю дистанції, системою автономного екстреного гальмування з функцією розпізнавання пішоходів – як у випадку руху вперед, так при русі назад, а також системою активного контролю “сліпих зон” з коригувальним гальмуванням.

Новий Nissan Qashqai окрім найвищого рівня безпеки також пропонує майбутнім власникам і високий рівень комфорту: авто навіть в базовій комплектації Acenta пропонує 17-дюймові легкосплавні диски, безключовий доступ I-key та двозонний клімат-контроль. Інформаційно-розважальна система NissanConnect з 12,3-дюймовим екраном, яка тепер доступна в стандартній комплектації, дозволяє під’єднати смартфони через безпроводні Apple CarPlay та Android Auto.

Починаючи з комплектації N-Connecta (від 1 361 840 грн), додаються наступні опції: 18-дюймові легкосплавні диски, сидіння з вставками зі шкіри, цифрова панель приладів розміром 12,3 дюйма, електропривід багажних дверей Hands-free. Також в цій комплектації додається світлодіодне освітлення в передніх дверях і центральній консолі, а також безрамкове дзеркало заднього виду з автоматичним затемненням та індукційна безконтактна зарядка для телефону. Оновлений монітор кругового огляду тепер забезпечує ще більший кут огляду, ніж раніше.

У Nissan Qashqai в комплектації Tekna (від 1 454 890 гривень) основна увага приділяється комфорту та технологіям. На додаток до перерахованих опцій, ця комплектація характеризується наявністю 19-дюймових легкосплавних дисків, матричних фар, шкіряних сидінь, а також електрорегулювання сидіння водія з пам’яттю.

Орієнтована на дизайн комплектація N-Design (від 1 541 890 грн), є абсолютно новою для Nissan Qashqai. Окрім 20-дюймових легкосплавних дисків, нижня частина кузова під дверима та колісні арки пофарбовані в колір кузова. Сидіння обшиті чорною шкірою та вставками з Alcantara, а написи Nissan Qashqai прикрашають спинки під підголівниками. Також в цій комплектації додатково пропонує панорамний скляний дах та двоколірний кузов.

Топова модель Tekna+ (від 1 636 270 грн) вражає повним оснащенням, включаючи преміальну аудіосистему Bose, сидіння зі шкіри преміум якості, а також електрорегулювання передніх сидінь, які мають функцію масажу.

З моменту початку продажу у 2007 році лише в Україні було продано понад 31 тисяч Nissan Qashqai. Всього ж у світі знайшли власників понад 4 200 000 Qashqai, що робить його одним з найпопулярніших кросоверів Nissan за всю історію компанії.

Більше інформації про ціни та комплектації знаходиться за посиланням.

Замовити новий Qashqai можна вже зараз в офіційних дилерів Nissan, адреси та контакти яких знаходяться за посиланням.