X

В Україні помічено рідкісний британський позашляховик

Як повідомляв раніше “Автоцентр” у червні в Україні стартували продажі всюдиходів нового британського бренду Ineos. Один з них – пікап Grenadier Quartermaster був помічений дорогою до замовника.

Нагадаємо, що Ineos Automotive організувала серійне виробництво пікапа Grenadier Quartermaster у 2023 році. Перші машини зійшли з конвеєра заводу в Хамбаху, Франція минулої осені. Пікап Grenadier Quartermaster – друга модель британської компанії Ineos Automotive. Вперше він був представлений широкому загалу у липні 2023 року на “Фестивалі швидкості” в Гудвуді.

Пікап побудований на базі позашляховика Grenadier і успадкував від свого родича міцну сходову раму, нерозрізні провідні мости, три блоковані диференціали та двоступеневу “роздатку”. Покупці зможуть обирати між 3-літровим рядним шестициліндровим бензиновим двигуном або дизельним двигуном BMW з турбонаддувом. Коробка – 8-ступенева автоматична ZF. Привід повний.

Колісна база пікапа – 3227 мм, що на 305 мм більше, ніж у позашляховика. Дорожній просвіт — 264 мм, глибина броду, що долається, — до 0,8 м. У вантажній платформі міститься стандартний європіддон розміром 1200 х 800 мм. Максимальна вантажність – 760 кг.

У нинішньому році Ineos Automotive запустив програму персоналізації Arcane Works, яка буде доступна всім моделей бренду, включаючи пікап Quartermaster.