X

В Україну поставили 10 новеньких автобусів Otokar

Ринок нових автобусів в Україні не стоїть на місці і навіть у такий непростий час продовжує розвиватися. І свіжим прикладом цього є постачання компанією АВТЕК десяти туристичних автобусів Otokar Navigo T для давнього партнера – МХП («Миронівський Хлібопродукт»). Машини будуть використовуватися для перевезення співробітників підприємства.

Otokar Navigo T відноситься до автобусів середнього класу. Він має довжину 8,4 м, ширину 2, м і висоту 3,1 м. Комфортабельний салон розрахований на 35 +2 місць. Крісла з двоточковими ременями безпеки можуть регулюватися не тільки у поздовжньому напрямку, а ще й в поперечному. На спинках є маленькі відкидні столики. У комплектацію машин входить подвійний склопакет, потужний кондиціонер, а також аудіо-відеосистема зі стельовими моніторами.

Середньомоторне компонування полегшило посадку-висадку через передні двері та дозволило розмістити в кормі місткий багажний відсік (4,4 м куб.) з доступом з трьох сторін. Що ж до силового агрегату, то це досить потужний і економічний турбодизель Cummins ISB4.5E6180B.