X

У Києві за порушення правил дорожнього руху евакуювали Lamborghini Huracan (фото)

Возможно, причиной эвакуации стала поломка автомобиля

Lamborghini Huracan опинився в центрі уваги сайту ТопЖир, що часто публікує матеріали про рідкісні автомобілі, помічені в Україні. Суперкар вартістю від 250 000 доларів помітили на платформі евакуатора.

Як повідомляється, знімки були зроблені на Подолі, а автомобіль на них, ймовірно, забрали на штрафмайданчик за порушення правил дорожнього руху. Не виключено, що власнику суперкара довелося вдатися до допомоги евакуатора через несправність.

Lamborghini Huracan випускається з 2014 року. Суперкар доступний у кількох модифікаціях, що відрізняють потужністю бензинового атмосферника V10 5.2. У базового Huracan 2014 року двигун видає 610 к.с. при 8250 об/хв та 560 Нм крутного моменту при 6500 об/хв. Коробка — семиступінчаста преселективна LDF з подвійним зчепленням. Суха вага моделі — 1422 кг. Співвідношення маси до потужності — 2,33 кг/к.с. Максимальна швидкість — 330 км/год. Час прискорення від 0 до 100 км/год — 3,2 секунди.

Читайте також:
Lamborghini Diablo повертається у якості рестомоду

За заявою виробника, Lamborghini Huracan — найпопулярніший суперкар в історії бренду. Загальний тираж купе та родстерів цієї моделі вже перевищив 20 тисяч одиниць.