X

У Києві виявили занедбані спорткари Mitsubishi із 90-х (фото)

В одному з гаражних кооперативів Києва простоюють просто неба три спорткара Mitsubishi. Дві машини призначені для Японії.

Усі автомобілі досить рідкісні. Найпримітнішим серед них є купе Mitsubishi GTO, яке є японською версією моделі 3000GT. Автомобіль із правим кермом, пофарбований у яскраво-червоний колір, тюнінгований. Він оснащений 3,0-літровим двигуном V6 потужністю 228 к.с., який працює у парі із системою переднього приводу.

Найрідкіснішим серед цієї трійці є Mitsubishi Lancer Evolution III. За даними видання «ТопЖир», седан з правим кермом може бути єдиним в Україні. Він оснащений 270-сильним двигуном та системою повного приводу. Примітно, що автомобіль має російські номери, а саме Забайкалля. І як він потрапив до нашої країни залишається загадкою.

Читайте також:
У Японії представлено оновлений Mitsubishi Outlander

І третій занедбаний автомобіль – Mitsubishi Eclipse першого покоління. Таких машин досить багато у нашій країні, оскільки його виробництво було масовим. Авто знаходиться у гнітючому стані. Чому ця трійця опинилася на вулиці, невідомо. Можливо, після такого розголосу у неї з’явиться новий власник, який вдихне в спорткари друге життя.