X

Українські фармацевти отримали партію новеньких Сitroen С3

Компанія Сitroen успішно виконала чергове корпоративне замовлення – постачання партії з 36 автомобілів Сitroen C3 для міжнародної фармацевтичної компанії, що працює в Україні. Це стало можливо завдяки плідній співпраці українського представництва концерну Stellantis, офіційного дилера Citroen «Ілта на Печерську» та лізинговій компанії AVIS Україна.

За підготовку та видачу автомобілів відповідав офіційний дилер Citroen «Ілта на Печерську», багаторічний партнер Stellantis, який представляє в Україні одразу кілька брендів концерну. Завдяки багаторічному досвіду роботи, в компанії “Ілта” точно знають як забезпечити максимальний рівень сервісної підтримки та повністю задовольнити усі потреби клієнта, як корпоративного, так і приватного.

Фінансування корпоративного замовлення відбувається через лізингову компанію AVIS Україна, що означає максимальну фінансову гнучкість для клієнта: можна запланувати різний термін лізингу, змінювати першочерговий або щомісячний платіж, включати у загальну вартість лізингу послуги з сервісного обслуговування або страхування автомобіля та багато іншого.

Автомобілі Citroёn C3 для фармацевтів підготовлені у максимальній комплектації Shine. Завдяки компактним розмірам C3 чудово почувається на тісних міських вулицях. Водночас практичний 5-дверний кузов хетчбек забезпечить зручний доступ в салон та легкість завантаження навіть великогабаритних речей. В комплектації Shine є 16-дюймові легкосплавні диски та захисні накладки Airbump. Замовити комерційну пропозицію та дізнатись більше про Citroёn C3 можна в офіційних дилерів бренду в Україні.

Citroёn C3 Shine має потужний 110-сильний турбодвигун PureTech з системою Stop&Start та сучасною 6-ступеневою автоматичною коробкою передач Aisin. Таким чином, користувач зможе насолоджуватись динамікою при невисокому рівні споживання пального та максимальній легкості керування. Крім того, додатковому комфорту та безпеці під час руху сприяє клімат-контроль, 6 подушок/шторок безпеки, системи розпізнавання дорожніх знаків та попередження про вихід зі смуги руху, сенсорний 7-дюймовий дисплей, підігрів передніх сидінь та багато іншого.

Створити власний C3 можливо у фірмовому конфігураторі Citroёn, або переглянути та обрати бажаний варіант на складі автомобілів Citroёn.