X

У виробництво повертають попередника культової AC Cobra (фото)

Британська компанія AC Cars, яка минулого року відновила випуск легендарної AC Cobra, вирішила реінкарнувати і родстер Ace. Сучасна версія моделі візуально повторить попередника, але отримає сучасні технології.

Кузов відродженої моделі, яку запропонують у версіях AC Ace та Ace Bristol, виготовлять із композитних матеріалів. Ці панелі одягнені на трубчастий сталевий каркас. Серед змін у дизайні можна відзначити витончені закруглені боки та колісні арки, а також спеціально налаштовану вихлопну систему. Їздить родстер на 15-дюймових колісних дисках із багатоспицевим дизайном.

У рух новинку наводить 2,3-літровий чотирициліндровий двигун EcoBoost від Ford потужністю 304 к.с. і 375 Нм крутного моменту, який працює в парі з шестиступеневою механічною коробкою передач. Він дозволяє моделі вагою 1100 кг розганятися з місця до «сотні» приблизно за 4,6 секунди.

Читайте також:
DS Automobiles відродив знаменитий французький спорткар (фото)

У стандартне оснащення нового родстера входить система клімат-контроль, медіасистема з навігацією та електричні склопідйомники. Вартість AC Ace та Ace Bristol починається від 175 000 фунтів стерлінгів (228 440 доларів США). Компанія вже приймає заявки на бронювання.

Як повідомляв раніше “Автоцентр”, британська компанія презентувала купе Cobra. Новинка побудована на новому алюмінієвому шасі та оснащена потужним V8.