X

У Великій Британії виявлено унікальний суперкар Lexus LFA (фото)

Суперкар Lexus LFA, пофарбований в унікальний відтінок Fresh Green, знайшли у Великій Британії. Таких було випущено лише два, решта виконана у стриманих відтінках: білий, сірий, сріблястий чи чорний.

Представлений екземпляр LFA всі ці роки зберігали в сухому опалюваному гаражі і лише зрідка на ньому виїжджали на дороги, тому суперкар зберігся у відмінному і гідний називатися «капсула часу». На його одометрі зафіксовано побіг у 839 миль (близько 1350 км). Салон оздоблений червоною алькантарою та шкірою, а як обробка використано натуральне дерево.

Оснащений Lexus LFA 4,8-літровим атмосферним двигуном V10 потужністю 553 к.с. і 480 Нм крутного моменту. Він дозволяє суперкару розганятися з місця до «сотні» за 3,6 секунди і розвивати максимальну швидкість 250 км/год. Наразі його виставили на продаж на майданчику DK Engineering. У лістингу зазначено, що в авто за весь цей час було два власники, які проводили ТО в Lexus Milton Keynes.

Читайте також:
На аукціон виставили рідкісний 66-річний Ferrari Анджеліни Джолі (фото)

Запитувана ціна на автомобіль не оголошена, але інші LFA з невеликим пробігом були продані цього року за ціною від 700 000 до 900 000 доларів. Однак цей екземпляр може коштувати дорожче через свій унікальний колір.