X

У Hennessey замислилися над 1200-сильним Corvette ZR1

Після дебюту нового високопродуктивного Corvette ZR1 техаські тюнери під керівництвом Джона Хеннессі з нетерпінням чекають, коли ця машина з’явиться в їхньому розпорядженні для подальшого доопрацювання. У компанії планують “прокачати” новинку до 1200 к.с.

Новий Chevrolet Corvette ZR1 є одним із найочікуваніших дебютантів цього року. У Hennessey Performance вже розглядають різні варіанти для модернізації новинки, щоб зробити її ще більш потужною, швидкісною та динамічною.

Нагадаємо, що бітурбований двигун ZR1 має у своєму арсеналі значний табун з 1078 “конячок” (793 кВт) і здатний розганяти купе до 346 км/год. Але для Джона Хеннессі немає обмежень, він завжди хоче більшого і знає, як цього досягти.

Нещодавно похвалив команду Corvette в інтерв’ю порталу CarBuzz. «Така продуктивність за 200 тисяч? Боже, благослови Америку. Боже, благослови General Motors і хлопців із Corvette», – коментує Джон Хеннессі. Автор Venom F5 також розповів про те, що він планує зробити, коли отримає ZR1: «Ми збираємося модифікувати ZR1, ймовірно, до 1200 кінських сил. І це буде чудова машина».

Раніше Автоцентр розповідав про тюнінг пікапа Ram 1500, який виконали майстри компанії Hennessey Performance.