X

У G-Power серйозно попрацювали над новим BMW M2

Німецьке тюнінгове ательє G-Power презентувало свій новий проєкт – радикально доопрацьоване купе BMW M2 другого покоління. Новинка набула більш яскравого вигляду та суттєво покращених технічних характеристик.

Дизайнери ательє додати в зовнішність новинки численні візуальні зміни, за допомогою яких вони спробували виправити спірну зовнішність M2, і, варто відзначити, їм це вдалося. Зокрема, передній бампер отримав нові великі повітрозабірники із вуглецевого волокна, а пізніше покупці зможуть доповнити образ новим капотом із вуглепластику. Також автомобіль отримав оригінальні диски у двох варіантах, розміром 20×9 спереду та 21×10,5 ззаду, взутими у шини 285/30 та 295/25 відповідно.

Позаду встановили фіксоване антикрило із вуглецевого волокна. Воно височить над карбоновим спойлером BMW M Performance Parts, а доповнюють картину карбоновий дифузор із квартетом патрубків вихлопної системи.

Але головні зміни ховаються під капотом. Шестициліндровий двигун об’ємом 3 літри з подвійним турбонаддувом від M2 пропонується спеціалістами G-Power у трьох варіантах потужності. Комплект початкового рівня збільшує віддачу з базових 460 к.с. та 550 Нм до 600 к.с. та 720 Нм. Другий рівень модернізації дозволяє отримати 650 к.с. та 780 Нм, а топовий варіант має у своєму арсеналі 700 к.с. та 840 Нм.

Як повідомляв раніше “Автоцентр”, у конструкторському бюро BMW M Motorsport працюють над доступною спортивною версією купе M2 базового рівня, яку зможуть дозволити собі команди з невеликими бюджетами, а також гонщики-аматори.