X

Тюнери додали брутальності позашляховику Ineos Grenadier (фото)

Фахівці ательє Chelsea Truck Company презентували унікальний проект на базі позашляховика Ineos Grenadier. Він отримав приставку Series II Expedition у назві та виглядає неймовірно брутально.

Ineos Grenadier Series II Expedition отримав широкофюзеляжний комплект, який натхненний тими, що були створені компанією для Land Rover Defenders. Він включає нову решітку радіатора, капот з величезним ковшем і вбудованими світлодіодами, додатковий блок фар і перероблені передній та задній бампери зі збільшеними повітрозабірниками. Крила та колісні арки розширені. Є спойлер на даху та бічні підніжки з підсвічуванням.

Їздить позашляховик на 20-дюймових кованих матово-чорних дисках RS, взутих у 37-дюймові всюдихідні шини. Кузов Ineos Grenadier пофарбований у молочно-білий колір, який відмінно підкреслюють елементи із чорного пластику та необробленого карбону. Підсвічування адаптивне, що дозволяє регулювати дорожній просвіт.

Читайте також:
Mansory прокачав британський позашляховик Ineos Grenadier

У оснащення салону включили спортивні сидіння, а обробку виконали висококласною шкірою Vermillion Red Nappa Leather. Під капотом встановлений 3,0-літровий рядний шестициліндровий бензиновий двигун BMW потужністю 282 к.с. і 450 Нм крутного моменту. Цей прототип Ineos Grenadier від СТС виставлено на продаж за ціною 93 999,99 фунтів стерлінгів (близько 122 100 доларів).