X

Тюнери Carlex Design показали вінтажний Mercedes-AMG G 63 (фото)

Тюнінг-ательє Carlex Design показало перші Mercedes G-Wagen, створені у рамках програми G-Vintage. Виглядають позашляховики з «зістареними» кузовами та салонами просто приголомшливо.

За основу для лінійки G-Vintage фахівці ательє взяли культовий Mercedes-AMG G 63. Йому запропонували двокольорове забарвлення кузова з яскравою контрастною смужгою. Окрім незвичайного забарвлення, позашляховик отримав хромовану решітку радіатора та аналогічні кришки дзеркал заднього виду, бампери з вуглеволокна та кастомні 20-дюймові колісні диски з вінтажним дизайном. І ще новий кожух запасного колеса на кормі.

с

Салон Mercedes-AMG G 63 повністю перешитий. Фахівці Carlex Design використовували для обробки кабіни шкіру Nappa. Вона присутня всюди, а саме на сидіннях, панелі приладів, дверних картах, тунелі трансмісії. Як акценти тюнери використовували контрастну прострочку. Багажник позашляховика обробили яхтовим деревом. Втручатися в силову установку не стали, тільки зробили вище дорожній просвіт, збільшивши його до 100 мм.

Читайте також:
Mercedes-Benz G-Class присвятили соколиному полюванню