X

Suzuki Jimny приміряв вигляд старшого брата Mercedes-Benz G-Class

Новый «наряд» увеличил стоимость маленького внедорожника вдвое

Автосалон Al Ain Class Motors у Дубаї виставив на продаж тюнінгований Suzuki Jimny. У кузовному обважуванні, натхненному Brabus G63, він виглядає як міні-копія G-класу.

Suzuki Jimny часто стає об’єктом експериментів тюнерів. Але цей зразок один із наймодернізованіших. У Jimny повністю перероблена передня частина кузова із новими фарами, збільшеними повітрозабірниками та «мерседесівськими» ґратами радіатора. Також позашляховику дістався капот із масивним повітрозабірником та додаткові поворотники на передніх бічних панелях.

Над лобовим склом з’явилися дві додаткові світлодіодні люстри. У задній частині даху прикріплено велике карбонове крило. На кормі — нова оптика та кришка запасного колеса із логотипом Brabus. Доповнюють образ великі бічні підніжки та розширені колісні арки, під якими встановлені нові чорні колісні диски.

Салон перешитий яскраво-синьою шкірою та алькантарою. Щодо техніки, цілком імовірно, що жодних змін там немає. Але навіть модернізована зовнішність та салон збільшили цінник Suzuki Jimny більш ніж удвічі. В ОАЕ стандартний Jimny коштує від 19 874 долари, а роботу тюнера оцінили у 44 920 доларів.

Читайте також:
Suzuki представила спеціальну версію Jimny у ретро-стилі (фото)