X

Суперкар для всієї родини: 440-сильний мінівен Volkswagen

В Германии выставили на продажу подержанный минивэн Volkswagen с характеристиками суперкара, ведь его мощность составляет неимоверные (как для семейного авто) 440 лошадиных сил

Йдеться про один доопрацьований мінівен Volkswagen Sharan 2001 року, під капотом якого схований 440-сильний V6 об’ємом 2,8 л.

Таку високу віддачу мотора забезпечила турбіна Garrett GT30. Крім того, агрегат отримав іншу систему охолодження, а місце звичайного вихлопу посіла спортивна випускна система. Не обійшлося і без встановлення повного приводу.

Від звичайного Volkswagen Sharan цей високопродуктивний мінівен відрізняється також 18-дюймовими колесами в дусі VW Golf R, автопідігрівачем Webasto і акустикою Alpine з сабвуфером. В іншому ж це звичайне 7-місне сімейне авто з просторим салоном і багажником.

Тюнінг Volkswagen Sharan було зроблено чотири роки тому, на той момент пробіг машини становив 154 тис. км. Наразі на її одометрі – 228 тис. км.

За своє творіння володар просить майже 11,7 тис. євро. Найімовірніше, свого часу в автомобіль було вкладено чимало грошей, і напевно навіть ця сума не “відіб’є” вкладені кошти.