X

Представлено унікальний рестомод на базі BMW 850 (фото)

Американське тюнінг-ательє Reyn Speed ​​Shop презентувало ефектний рестомод на базі купе BMW 850i, випущеного у 90-х роках минулого сторіччя. «Акула» зазнала низки змін та отримала індекс 858 CSL.

Від стандартного варіанта новинка відрізняється кузовними панелями, виготовленими із вуглеволокна. У BMW 858 CSL, який став візуально значно ширшим, нові передній і задній бампери, кутасті розширювачі крил, унікальні фари та вентильований капот. Їздить авто на багатоспицевих колісних дисках, оснащених оригінальними центральними ковпаками BMW. Гальма з вуглеродокерамічними дисками та супортами Brembo. Візуально цей рестомод схожий на концепт BMW Nazca C2.

Зазначається, що технічно рестомод є гібридом класичного BMW 850i та більш сучасного M5 у кузові E60. Він оснащується модернізованим 5,8-літровим двигуном V10 потужністю 620 к.с. і 663 Нм крутного моменту. Мотор працює у парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач.

Читайте також:
Ікону 80-х перетворили на карбоновий рестомод

Від M5 серії E60 моделі дісталась підвіска, а амортизатори замінили стійки голландської фірми Moton з особливими характеристиками. Порівняно з вихідником вага рестомоду знизилася на 300 кг. Зазначається, що окрім тюнінг-ательє Reyn Speed ​​Shop у розробці моделі брали участь майстерні Precision Sport Industries та CarBahn. На створення унікального рестомоду у них пішло чотири роки.