X

Правильний Тюнінг Gelandewagen: японці показали ідеальний Mercedes G-Class

Японському тюнінг-ательє Wald International знадобилося цілих два роки, щоб додати у свій портфель нове покоління Mercedes-Benz G-Class. Представлений проект вартий уваги і дасть змогу власникам “Гелендвагенів” дуже вигідно виділиться з натовпу.

Читайте також:
Броня и кузов из карбона: посмотрите на самый крутой G-Class в мире

Тюнери піддали апгрейду як стандартний G-Class, так і спортивну версію AMG G63. Почнемо, мабуть, із найвидатнішого члена сім’ї – Mercedes-AMG G63. Він отримав фірмовий пакет “чорний бізон”, який охоплює перероблений передній і задній бампер, розширені колісні арки, спойлер на даху і багатоспицеві 22-дюймові колісні диски (вони можуть бути виконані в чорному та золотому кольорах). Кузов позашляховика пофарбований у матовий чорний колір.

Стандартний G-Class пофарбований у білий колір і відрізняється іншою інтерпретацією обвісу. Крім того він отримав світлодіодну панель на даху, повітрозабірник на капоті та спортивну вихлопну систему. До речі, цей пакет буде доступний і для інших версій нового покоління позашляховика. Силова установка в обох версій залишилася колишньою, тюнер обмежився лише переробкою зовнішності “Гелендвагенів”.

Читайте також:
І це не Китай: Mercedes G-class отримав чергову копію

У рух позашляховик приводить 4,0-літровий Twin-Turbo V8 потужністю 585 к.с. і 849 Нм крутильного моменту, який передається через дев’ятиступінчастий “автомат” на обидві осі. Розгін зі старту до “сотні” займає 4,5 секунди, а максимальна швидкість обмежена позначкою в 220 км/год.