X

Подивіться на Tesla Cybertruck, який схрестили із Ford Country (фото)

Деякі проекти тюнерів приголомшують своєю неординарністю, як, наприклад, цей електричний пікап Tesla Cybertruck, помічений у Нью-Мексико (США). Інноваційну футуристичну модель стилізували під раритет.

Американський електропікап виконали у стилі Ford Country Squire 1965 року. Кузов обклеїли спеціальною плівкою, що імітує наявність дерев’яних бічних панелей, які були особливістю дводверного універсалу. Сучасну тонку лєнточну оптику замінили на класичну круглу. Однак вона теж більше схожа на імітацію, ніж на справжню.

Також є імітація решітки радіатора, яка натякає, що це автомобіль з ДВС. Але при цьому доопрацьований Cybertruck припаркований перед зарядною станцією Tesla, так що він, як і раніше, живиться від розетки, а бензину там і близько немає.

Читайте також:
Tesla Cybertruck приміряв біло-бордову ліврею

Фото нестандартного Cybertruck поділилося видання Autoevolution. Зазначається, що електромобіль привернув увагу публіки та зібрав багато коментарів. Вони були як схвальні, так і негативні. Втім, це не перше доопрацювання американського пікапа. Ми вже бачили і пофарбовані в яскраво-червоний та золотий відтінки екземпляри, а також спеціально покритий іржею.