X

Mercedes пофарбував E-class AMG у стилі маршрутки (це дорого)

Оказалось, что практичный Mercedes Sprinter может послужить основой для любой другой модели бренда. Во всяком случае, когда речь заходит о цвете кузова

Компанія Mercedes розширила список моделей, для яких доступна програма візуальної кастомізації Designo Manufaktur. Раніше підібрати унікальні кольори кузова і оздоблювальних матеріалів інтер’єру можна було для G-class, тепер це доступно покупцям усіх кузовів E-class, S-class і суперкарів AMG GT.

Цікаво, що в компанії підготували тематичні палітри кольорів кузова. Наприклад, з’явилися набори фірмових відтінків Мерседес середини минулого століття. Або навіть кольори інших автовиробників, що напевно сприятиме несподіваним і оригінальним поєднанням.

Крім зовнішньої персоналізації, в рамках програми Designo Manufaktur доступне оздоблення салону дорогою шкірою та цінними породами дерева. Щоб ми краще розуміли, про що йдеться, німецький автовиробник підготував два автомобілі в особливому виконанні.

Перший — універсал Mercedes-AMG E 63, він отримав синій колір Steel Blue. У такий самий фарбують Mercedes Sprinter. Незвично, правда? Проте на вигляд він чудовий, при цьому вийшло оригінально. Також у автомобіля красива чорна шкіра.

Читайте також:
Как выглядит самая дешевая Skoda Octavia 2020: фото и подробности

Другий автомобіль — кабріолет Mercedes-AMG S 63, пофарбований у глибокий зелений відтінок Deep Green. Салон при цьому оздоблено світло-коричневою шкірою — дуже британське поєднання. Хоча колір кузова належить до палітри Мерседес 70-х років минулого століття.

У Mercedes-Benz поки що не називали ціну особливого фарбування. Але робота в рамках Designo Manufaktur, як і в разі будь-якої іншої програми персоналізації, — недешеве задоволення, призначене для ентузіастів.

Читайте також:
Mercedes показав найдешевший електричний кросовер
136