X

Культовий Suzuki Jimny перетворять на затишний кемпер (фото)

Японська компанія White House Camper представила новий проект на базі позашляховика Suzuki Jimny. Це кемпер для любителів активного відпочинку, обладнаний наметом на даху.

Публічний дебют будинку на колесах відбудеться 20 липня на виставці Tokyo Camper Show. Напередодні цієї події компанія показала зображення новинки та розкрила її характеристики. Повідомляється, що тюнери взяли за основу подовжену версію Jimny і встановили на її дах бокс із розкладним наметом, що розрахований на дві особи.

Переобладнання, яке вимагало видалення оригінального даху, додало до висоти позашляховика 145-150 мм. Скласти надбудову можна за допомогою електричного механізму за лічені хвилини. Які зміни відбулися у салоні позашляховика фахівці White House Camper не розкрили. Вони лише зазначили, що його повністю адаптовано для далеких поїздок.

Читайте також:
Suzuki Jimny отримав фінальну версію у ретростилі (фото)

До замовлення будинок на колесах від White House Camper буде доступний в Індії та Австралії. Тобто на ринках, де вже представлено подовжену версію Suzuki Jimny. У Японії її ще немає, тож планується імпорт авто. Про решту ринків поки не йдеться.