X

НТУ відзначив свій День Народження показом яскравого суперкара (відео)

В Киеве 14 ноября прошли торжественные мероприятия по случаю 75-летия Национального транспортного университета. Перед центральным входом в альма-матер засветился тюнингованный суперкар McLaren 650S

Національний транспортний університет (раніше Київський автодорожній інститут) відзначає цього року 75-річний ювілей. За всі ці роки альма-матер підготувала тисячі високопрофесійних фахівців, які зробили вагомий внесок у становлення вітчизняного автобізнесу.

Читайте також:
Scania и НТУ открыли учебно-научный центр для студентов

14 листопада в Університеті відбулися урочисті заходи з нагоди такої знаменної дати. Крім того біля центрального входу було проведено імпровізовану виставку ексклюзивних автомобілів, представлених столичним тюнінговим ательє Top Level.

А стосовно виставки автомобілів, то біля стін альма-матер 14 листопада, можна було побачити рідкісний суперкар McLaren 650S. Машина представлена з обвісом Liberty Walk – і це єдиний екземпляр в Україні.

Крім “карбон-пакета”, що охоплює карбоно-керамічні гальма, в оснащенні є ще багато чого. Це і пневмопідвіска Roberuta, і даунпайп Downpipes Boden, і титановий вихлоп Armytrix, і чіп для безкаталізаторного вихлопу, і ковані трискладові диски HRE, і гума Michelin Pilot Sport Cup.

За сидіннями встановлено 3,8-літровий движок в 720 (!) «конячок», який вистрілює суперкар до сотні лише за 2,9 с і розганяє до запаморочливих 370 км/год. Ця машина 2015 року випуску. Минулої осені її виставили на продаж із пробігом 17 тис. км за 215 тис. доларів.