X

Jeep випустив найтонший Wrangler в історії (фото)

Власник Jeep Wrangler JK з Марокко модернізував свій автомобіль, але пішов не стандартним шляхом, просто додавши агресії або зробивши модель яскравішою. Він перетворив позашляховик на двомісне авто з мультяшними пропорціями.

Кастомний Wrangler став більш ніж удвічі вужче стандартного. Автомобіль ледве ширший за мотоцикл і виглядає більш компактним, ніж Renault Twizy. Це справжній Little Tikes, але для дорослих. Зазначається, що це найтонший Jeep у світі. У рамках проведених модернізацій йому прибрали решітку радіатора, а фари встановили впритул один до одного. Корма виглядає стандартніше.

У машині залишилося лише два сидіння. Водій сидить один попереду, а пасажир ззаду прямо за ним. Щодо практичності, то тут коментарі зайві. Адже це не авто для регулярного використання чи далеких поїздок, а банальна іграшка для дорослих.

Читайте також:
Mahindra представила своє бачення культового Jeep Wrangler

Примітно, що цей худорлявий Wrangler зберіг оригінальний 3,6-літровий двигун Pentastar V6 з віддачею 280 к.с. і 353 Нм крутного моменту. Хоча важко повірити, що такий мотор все ще міститься в такому вузькому просторі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Mohamed Saber (@saberdrives)