X

Чорний, дизельний, злий: подивіться на Audi SQ8 від ABT

Тюнинг-ателье ABT уже не один год занимается доработкой автомобилей Volkswagen Group и теперь их руки дошли до Audi SQ8

Крім зовнішніх доопрацювань і застосування крутих дизайнерських рішень, компанія трохи підняла потужність великого кросовера, щоб він максимально відповідав своєму новому агресивному вигляду. Компанія попрацювала над доволі слабким турбодизелем V8, розгойдавши його до 503 к. с. Цієї вишенькою на торті став крутильний момент, який досяг 1000 Нм. З таким потенціалом величезний позашляховик здатний розміняти першу сотню лише за 4,6 секунди. На цьому цифри закінчуються, і починається те, за що ми всі любимо тюнінг від ABT.

Обвіс охоплює нову передню губу, яка збільшує кількість повітря, що надходить під основною решіткою. Інші зміни розташовані ззаду, де SQ8 отримує набагато більший спойлер на даху. Також ABT додала новий дифузор, який розходиться симпатичними смужками до кожного краю бампера.

ABT також пропонує чотири варіанти коліс для спортивного кросовера, діаметром від 22 до 23 дюймів. Крім цього, компанія попрацювала і над підвіскою автомобіля. Власнику тепер надається кілька рівнів регулювання висоти. Найнижчим є Coffee mode, який знижує кросовер на цілих 65 міліметрів, порівняно з режимом Comfort у стандартного кросовера. Компанія також пропонує крихітні налаштування інтер’єру, такі як кришка над кнопкою запуску двигуна і вхідні ліхтарі.

Читайте також:
ABT Sportsline представило тюнінг Фольксваген Тігуан 2016