X

Брутальний Ford Bronco перетворили на позашляховик у стилі «Barbie» (фото)

Цього року виходить новий фільм про Барбі. Незважаючи на те, що прем’єра відбудеться лише 21 липня, він уже повернув культову ляльку до центру уваги разом із фірмовим рожевим відтінком. Підтвердженням цього є позашляховик Ford Bronco, який виконали у стилі «Barbie».

Автомобіль створили тюнери з американського Bayshore Automotive. Там же його виставлено на продаж за 89 890 доларів. Позашляховик отримав назву «Barbie Dream Bronco» і виглядає він дуже яскраво. Пофарбували його в матово-рожевий відтінок, який поєднується з білими акцентами на решітці радіатора, бамперах, крилах, бічних підніжках, даху і стійках.

Позашляховик оснащений 20-дюймовими колесами Black Rhino, взутими у 37-дюймові шини Nitto. Підвіска модернізована за допомогою 5-дюймового ліфт-киту R/C. Також є металеві бампери зі світлодіодами з боків, підніжки N-Fab, фари Morimoto і ліхтарі Oracle, здатні змінювати відтінок.

Салон «Barbie Dream Bronco» оздоблений білою перфорованою шкірою з рожевою ромбовидною строчкою. Ще в білий пофарбована приладова панель і консоль. Технічний бік коригуванням не піддавався. Так що під капотом встановлений той самий 2,7-літровий двигун EcoBoost V6. Відомо, що на одометрі цього неординарного автомобіля зафіксовано пробіг у 238 миль (383 км).

Читайте також:
Ford Bronco Raptor приміряв новий стайлінг-пакет